"СЕРВИЗ "ИБИС-ЕЛЕКТРОНИКС  

Вашият доверен сервиз   0882/667-307

Компютри и лаптопи - при нас могат да бъдат извършени различни услуги свързани с вашия компютър:

*Диагностика на настолен компютър/лаптоп

*Пълно почистване на компютър/лаптоп + подмяна на термопасти

*Подмяна на кондензатори на дънна платка,захранване,видео карта и др.

*Подмяна на матрици,клавиатури,USB букси,RAM памети и др.

*Инсталация на операционна система,офис пакет,драйвери и др

*Ремонт на UPS и подмяна на батерии

ВАЖНО!!!

 .    Ние се стремим да диагностицираме и отремонтираме вашите уреди в най-кратки срокове но това не винаги е възможно в рамките на един или два дни.Има различни фактори,които влияят на времет за ремонт а именно:

 

      *сложността на дефекта

 

      *количеството работа в сервиза 

 

      *доставката на резервни часи

 

По тази причина сме създали правила на времето за ремонт на вашите уреди като се стремим да не излизаме от посочените по долу срокове.Разбира се при възможност ремонтите се извършват в най-кратки срокове без оглед на вида поръчка.

 

 

·       СТАНДАРТЕН РЕМОНТ СЕ ИВЪРШВА В ПЕРИОД ОТ 5 ДО 7 РАБОТНИ ДНИ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА СЛУЧАИТЕ, В КОИТО СЕ ИЗЧАКВА ДОСТАВКА НА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И ДРУГИ.

 

·       БЪРЗИ УСЛУГИ (В РАМКИТЕ НА 3 РАБОТНИ ДНИ)- ДОПЛАЩАТ СЕ 30% ВЪРХУ СТОЙНОСТТА НА ТРУДА ЗА СЪОТВЕТНИЯ РЕМОНТ.

 

·       ЕКСПРЕСНИ УСЛУГИ ( В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА)- ДОПЛАЩАТ СЕ 50% ВЪРХУ СТОЙНОСТТА НА ТРУДА ЗА СЪОТВЕТНИЯ РЕМОНТ.

 

·       ДИАГНОСТИЦИРАНЕ НА ДЕФЕКТ БЕЗ ИЗВЪРШВАНЕ НА РЕМОТ- ЗАПЛАЩАТ СЕ 30% ОТ СТОЙНОСТТА ЗА РЕМОНТ НА СЪОТВЕТНИЯ УРЕД. ПРИ ИЗВЪРШВАНЕ НА РЕМОНТ ПРИ ВЕЧЕ ЗАПЛАТЕНА ДИАГНОСТИКА СУМАТА СЕ ПРИСПАДА ОТ ЦЕНАТА НА РЕМОНТА.

 

·       В СЛУЧАЙ, ЧЕ ВАШИЯТ УРЕД НЕ ФИГУРИРА В ГОРЕПОСОЧЕНИЯ ЦЕНОРАЗПИС, ЦЕНАТА ЩЕ БЪДЕ ДОГОВОРЕНА И СЪОБРАЗЕНА С ЦЕНОВИЯ КЛАС И СЛОЖНОСТТА НА ДЕФЕКТА.

БИТОВА  ТЕХНИКА – микровълнови фурни, прахосмукачки, кафемашини,кафеавтомати,кафеварки, кафемелачки, радиоапарати, радиочасовници, електрически печки, конвекторни печки, електрически радиатори, ютии,парогенератори, миксери, тостери, скари, акумулаторни инструменти и друга домашна  техника.Официален сервиз на Дипломат,Bravissimo,HOMA,KTN,Muhler,Tesy,Delonghi,Cata,Ariete,Kenwood,

Pyramis,Arielli,Art Flame,Arielli.

АУДИО-ВИЗУАЛНА ТЕХНИКАLCD,LED и кинескопни телевизори,монитори, DVD плейъри, MP3 плейъри, Hi-Fi техника в това число усилватели,ресивери,декове,радиокасетофони, автомобилни аудиосистеми и много други.